WORK OUT AT WORK!

Ben jij manager of leidinggevende? Dan weet je hoe belangrijk het is dat jij op je team kan rekenen en zij op elkaar. Uitval door bijvoorbeeld ziekte belast een andere werknemer waardoor deze de nieuwe zwakke schakel kan worden. Iemand inwerken kost tijd en geld, allemaal niet goed voor  optimale continuïteit en productiviteit. Werkstress is in Nederland veruit de meest voorkomende beroepsziekte. Bijna 2,7 miljoen Nederlanders hebben last van een hoge werkdruk, hiervan maakt wel een miljoen mensen kans op een burn-out. 

Het lichaam is ook een goed werkend geheel waarbij we geen zwakke schakels wensen. Zitten en stress veroorzaken zwakke schakels. Wist je dat er een methode is waarbij je stress letterlijk te lijf gaat? En dat er hele efficiënte oefeningen zijn om de gevolgen van het zitten te verkleinen? De ervaring leert dat groepsprocessen motiverend werken. Zo gaat je team elkaar stimuleren in gezonder werken. Alle methoden kunnen in groepsverband gedoceerd en geoefend worden, dit bekrachtigd de teambuilding.

Positive Lifestyle onderscheidt zich van gewone bedrijfsyoga door de krachtige en efficiënte combinatie van Yoga, Bio- en Critical Alignment en Tension Releasing Exercises.  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor duurzaam met personeel om te gaan en profileren zich hier ook mee. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te horen!

NEEM CONTACT OP