CONTACTGEGEVENS

Heb je vragen, suggesties, wil je een les volgen of gewoon meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Ruim 10 jaar volg ik wekelijks de yogalessen bij Natalie. Er moet écht een gegronde reden zijn wil ik overslaan.

  Wyp E, medisch assistente

  Natalie heeft een heel persoonlijke manier van lesgeven,ik voel mij altijd gezien en op weg geholpen. Met andere woorden: ik kan Natalie warm aanbevelen

  Soraya v.d S., Leerkracht en kunstenaar

  Sinds ik door een schouderblessure niet meer aan de reguliere yogalessen kan deelnemen, doe ik wekelijks mee aan haar TRE-lessen. TRE is een hele bijzondere ervaring, een cadeautje voor mezelf, elke week weer. En onder begeleiding van Nathalie wordt mijn ontspanning steeds intenser.

  Ellen S., kinderboekenschrijver en schrijfdocent

  “Natalie weet waar ze het over heeft. Haar lessen zijn spiritueel en aards tegelijk. Een pittige les, waarbij iedere keer een ander onderdeel wordt uitgelicht. Het geeft me een voldaan gevoel.”

  Petra Boshart, beeldhouwer

  Al jaren volg ik elke maandagavond yogalessen bij Natalie. Het is een vast rustpunt in de week waar ik erg van geniet. Natalie legt de oefeningen goed uit, ze zorgt dat je ze goed uitvoert en ze houdt in de gaten dat je je eigen grenzen niet over gaat. Na afloop voel ik me lekker ontspannen en slaap ik heerlijk. In 2015 heb ik ook een aantal TRE-lessen gevolgd bij Natalie. Deze lessen leveren een diepe ontspanning op, erg fijn voor een stressgevoelig iemand zoals ik. Het geeft me het gevoel dat ik er weer een hele week tegenaan kan. Ik kan de lessen van Natalie van harte aanbevelen

  Ingrid (46), communicatiemedewerker