Corona

Half maart moest ik al mijn activiteiten staken. Wat in eerste instantie drie weken zou zijn, werd vele malen langer. Wat werden we creatief met zijn allen! Online wisten we elkaar toch nog te vinden en menig huis is mooier en leger geworden in deze periode.

Hoe nu verder?

We leven nog altijd in een anderhalve meter maatschappij (laten we het aura space noemen..:). Dit betekent voor de DOJO-locatie dat ik zal onderzoeken of de voltallige 50+ in de ruimte past of dat ik het aanbod zal verruimen met een extra les.

Pieter Nieuwland zal voor de Fusion doorgeven of de ruimte beschikbaar is in de zomer. Ik hou mijn blik open en voelsprieten aan voor een alternatieve locatie. Tips welkom. Het park is een optie maar dan hebben we geen matten en tools.

Hygiene

Alle matten zullen gedesinfecteerd worden en correcties zal ik verbaal meegeven. Aura space op iedere locatie. Ik doe dit uit respect naar jullie, ik zelf ben okay. Mocht je zelf een mat hebben of overwegen om een aan te schaffen, zeker doen! Bij verkoudheid, gun jezelf tijd en ruimte voor herstel.

Voor de TRE privé geldt hetzelfde, gepaste afstand en hygiene. Gelukkig heeft dit geen effect op het heilzame proces van TRE!

Maaaaarrrr… bewegen is goed voor je immuunsysteem, je mind je lijf en je humeur! Yay!