FAQ items aan het laden...

YOGA

Ken je dat? Het is een beetje drukke periode, je hoofd loopt eigenlijk over. Je weet, het moet anders, maar hoe weet je nog niet. De stress letterlijk uit je lichaam bewegen geeft rust in je hoofd.

Met Positive lifestyle leer jij Yoga uit diverse richtingen verantwoord uit te voeren. Er zijn verschillende soorten lessen.

       Fusion Yoga;

Een dynamische les waarin flow, op de juiste manier bewegen (alignment) en ademhaling (pranayama) aan bod komen. Iedere les heeft een fysiek thema wat belicht en uitgewerkt wordt. De les is in een grote ruimte die uitnodigt tot bewegen!

        Bio-Alignment;

Bio-Alignment/Restorative: Een rustige les waarin de manier waarop je beweegt centraal staat. Dit wordt benaderd vanuit diverse thema’s en omdat stress ook invloed heeft op de uitlijning en het herstel van je lichaam, gecombineerd met de stress release methode TRE. Lessen zijn in de Zen Dojo in Amsterdam Oost.

50+

Een rustige maar uitdagende les met een thema, Bio- en Critical Alignment. Use it or lose it. Beweeg, daag jezelf uit en hou jezelf jong!  Lessen in de Zen Dojo in Amsterdam Oost.

LES VOLGEN?