FAQ items aan het laden...

YOGA, ALIGNMENT & TRE

Omdat jij uniek bent …

en ook iedere periode in je leven andere behoeften kent, zijn er verschillende lessen bij PositiveLifestyle. 

 

 

Fusion;

Een les waarbij we beginnen met een opwarming of alignment oefening, hiermee leg ik de nadruk op het thema van deze les. De klas kent  zowel dynamische asanas (yoga houdingen), die in een flow worden uitgevoerd, als rustig verstilde. Een uitdagende klas die ik afsluit met ademwerk (Pranayama) of visualisatie, meditatie.

 

 

BioAlignment (met TRE)

Heb je blessures of een beetje drukke stressvolle tijd? Dan kies je misschien voor Restorative Exercises, oefeningen waarbij Yoga en BioMechanica samen vloeien. Mindful en helend bewegen. Het lichaam kent een balans, de stapeling van je skelet, de positie en lengte van je spieren.

Door je leefwijze en de omgeving waarin je beweegt gaat je lichaam zich aanpassen en vormen en kan zo verstoord raken. Weinig of niet juist bewegen en aanhoudende stress laten grote sporen achter. De combinatie van helend bewegen en stress release met TRE werkt effectief in jouw herstel.

 

 

50+

Tot je 40ste zorgt je lichaam voor jou, na je 40ste zorg jij voor je lichaam. Use or loose it! Een les op maat gemaakt voor 50+. Bewegen en jezelf uitdagen waardoor het lichaam blijft genereren in een rustige klas setting.

Verras jezelf, je gaat het steeds leuker en lekkerder vinden!

LES VOLGEN?