FAQ items aan het laden...

YOGA, ALIGNMENT & TRE

                                                                 Omdat jij uniek bent …

    en ook iedere periode in je leven andere behoeften kent, zijn er verschillende lessen bij PositiveLifestyle. 

                                                                               Fusion

We beginnen met een opwarming of alignment oefening, hiermee leg ik de nadruk op het thema van deze les. Deze klas kent  zowel dynamische asanas (yoga houdingen), die in een flow worden uitgevoerd, als rustig verstilde. Een meer uitdagende klas die ik afsluit met ademwerk (Pranayama) of visualisatie, meditatie. De les wordt gegeven in een grote gymzaal waar ieder de ruimte heeft.

BioAlignment

Heb je blessures of een beetje drukke stressvolle tijd? Dan kies je voor BioAlignment. Een samensmelten van Yoga, BioMechanica en TRE.  Door leefwijze en omgeving wordt de manier waarop je beweegt beïnvloed. Je lichaam zich aanpassen en kan zo verstoord raken. Weinig of niet juist bewegen en aanhoudende stress laten grote sporen achter.  Het lichaam kent een balans, de stapeling van je skelet, de positie en lengte van je spieren, in deze klas werken we naar herstel zowel anatomisch, fysiologisch als mentaal. Een unieke klas in kleine groep-setting.

                                                                                      50 plus

Gelukkig wordt je ouder! Tot je 40ste zorgt je lichaam voor jou, na je 40ste zorg jij voor je lichaam. Use or loose it! Een les op maat gemaakt voor 50+. Je lichaam krijgt een wat andere behoefte en gebruiksaanwijzing. Deze klas is evengoed uitdagend en gericht op kracht souplesse en herstel. Het tempo is wat langzamer dan een fusion en de klas is ook wat korter. De deelnemers zijn allemaal vanaf 50 wat een prettige groepssfeer geeft. Lessen in kleine groep-setting.

LES VOLGEN?