Explore your core

Explore your core!: letterlijk vertaald; onderzoek je kern! Datgene wat jou bezield en beweegt. Je kern is zowel wie jij diep van binnen bent als ook puur praktisch: je buikspieren, billen etc.

De buikregio wordt ook wel het tweede brein genoemd. Wellicht is het zelfs ons eerste brein! Je ‘gut feeling’, je onderbuikgevoel of intuïtie vertellen je vaak meer dan je gedachten, rationalisaties en andere hersenspinsels bij elkaar. Hoe vaak is het je niet overkomen dat je achteraf dacht; ik had het kunnen weten! Dat was een genegeerd onderbuikgevoel! We leven over het algemeen eerder vanuit ons hoofd dan vanuit de rest van ons lichaam, dus ook onze intuïtie; gemiste kans! Onze hersenen relativeren en analyseren weliswaar; maar, pikken deze snelle input van kostbare informatie indirect en daardoor minder scherp op. Stress en druk in je hoofd blokkeren het contact met je lichaam.

Explore your core is een compleet programma; work-out en fun inéén! Tijdens dit programma leer jij een revolutionaire stress release methode genaamd TRE. Na deze week kun jij hier thuis mee verder. Deze fysieke methode schudt als het ware de stress vanuit je diepste kern los! Dagelijkse Yoga en Pilates helpen in dit proces. Het bewegen wordt soepel(er) en krachtig(er), je krijgt meer ontspanning in je lijf en hoofd, en je komt in je flow. Toegankelijk voor all levels!

Bij Belly dance leer je spiergroepen geïsoleerd bewegen, sommige spieren moet je aanspannen zodat anderen kunnen ontspannen. Het centrum van beweging zit in het gebied van de core, je kracht centrum. De lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden.

De work&play holiday vindt plaats in een setting van goede zorg en een prachtige locatie in Barcelona, wij kijken ernaar uit om jou te ontvangen!