WORKSHOP

TRE IN A DAY!

Je leert een fysieke methode waarbij je zelf in staat zult zijn op eenvoudige wijze spanning, stress en zelfs trauma los te leren laten. Het mooie van deze methode is dat we geen ingewikkelde gesprekken hoeven te voeren, het lichaam weet wat het moet doen. Deze methode zullen we twee maal groepsgewijs beoefenen. Ook komt er een stukje theorie aan bod zodat je een volledig beeld hebt.

We werken in deze TRE workshop met de Psoas, een belangrijke spier met onder andere een stabiliserende functie die ook actief is bij het stress systeem. Een niet goed functionerende Psoas zal je anatomisch, fysiologisch en psychologisch uit balans halen en je stress systeem blijven activeren! Lichamelijke klachten die het gevolg kunnen zijn van een niet goed functionerende Psoas; korte hamstrings, verstoring van de ademhaling, onderrug-, bekken-,  bovenrug- en nekklachten. Zo’n beetje het hele lichaam dus.

Behalve stress en/of trauma is TRE is zeer geschikt met burn-out. Ook blijkt dat mensen met slaap problemen baat hebben bij TRE.

                                                                               Locatie: Koog aan de Zaan/Purmerend/ Amsterdam Oost

 

In verband met Corona zijn er momenteel geen workshops. TRE privé is wel mogelijk!


 

Ik wil een TRE privé