WORKSHOP TRE

In deze workshop leer ik jou in één dag een methode om je te ontdoen van opgeslagen stress in je lichaam.

Je leert een fysieke methode waarbij je zelf in staat zult zijn op eenvoudige wijze spanning, stress en zelfs trauma los te leren laten. Het mooie van deze methode is dat we geen ingewikkelde gesprekken hoeven te voeren, het lichaam weet wat het moet doen. Deze methode zullen we twee maal groepsgewijs beoefenen. Ook komt er een stukje theorie aan bod zodat je een volledig beeld hebt.

We werken in deze TRE workshop met de Psoas, een belangrijke spier met onder andere een stabiliserende functie die ook actief is bij het stress systeem. Een niet goed functionerende Psoas zal je anatomisch, fysiologisch en psychologisch uit balans halen en je stress systeem blijven activeren! Lichamelijke klachten die het gevolg kunnen zijn van een niet goed functionerende Psoas; korte hamstrings, verstoring van de ademhaling, onderrug-, bekken-,  bovenrug- en nekklachten. Zo’n beetje het hele lichaam dus.

Naast mensen met stress en/of trauma is TRE is zeer geschikt met burn-out. Ook blijkt dat mensen met slaap problemen baat hebben bij TRE.


Op de volgende locaties wordt de komende tijd deze workshop aangeboden:

Yoga Instituut Dirk Jan Lust
Lagendijk 3, 1541KA Koog aan de Zaan
Datum: 5 april 2020
Tijd: 13:30 -18:30 (met pauze)
Kosten: €75,00